Wie ben ik?


Actieve geest, gezond lichaam

Er schuilt veel wijsheid in de klassieke lijfspreuk mens sana in corpora sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Er is uitgebreid vastgesteld dat het hebben van een actieve en flexibele geest, die blijft bijleren, een essentiële factor is om jong te blijven. Mijn missie, mijn taak is om aan dit proces een steentje bij te dragen.

Mijn naam is Jolanda Cloosen. Na jaren als secretaresse gewerkt te hebben, ontstond het per toeval dat ik in januari 2013 startte als zelfstandig ondernemer. Ik besloot om de kennis en vaardigheden die ik sinds 1989 ontwikkeld heb, te gaan inzetten om mijn werkzaamheden als zelfstandige uit te voeren.

Behalve dat ik hulp bied bij het op orde brengen en houden van de administratie, geef ik computerles, bij voorkeur Apple, aan iedereen van 0 – 99 jaar. Ik vind het mooi te zien hoe mijn klanten zich ontwikkelen gaandeweg de lessen. Het is mijn grootste motivatie, het beste uit de mens te halen en deze te begeleiden om zolang als mogelijk zelfstandig te blijven.

De lessen die ik geef passen bij mij als mens. Geduldig, opgewekt, gemotiveerd, energiek, hard werkend en vol vertrouwen zijn woorden die bij mij passen. De lessen zijn laagdrempelig, toegankelijk en flexibel, op een ontspannen manier.